Viyana Şnitzeli

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Avusturya Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

4 parça biftek
4 çorba kaşığı un
175 gr ufalanmış ekmek kırıntısı
2 yumurta
100 gr tereyağ
tuz




HAZIRLANIŞI

Etlerin iki tarafına da tuz serpin daha sonra bir kaba un ve tuz karıştırıp koyun. İkinci kaba çırpılmış yumurta ve üçüncü kaba da ekmek kırıntılarını koyun büyük bir tavada tereyağını eritin. Biftekleri sırasıyla ilk önce una sonra yumurtaya son olarak da ekmek kırıntısına bulayıp kızartın. Etlerin üstü kahverengileşince ateşten alıp servis yapın.

Afiyet Olsun !

Duygu Saygı'ya teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Viyana Şnitzeli tarifi, Viyana Şnitzeli nasıl hazırlanır, Viyana Şnitzeli nasıl yapılır, Viyana Şnitzeli yemek tarifi, Viyana Şnitzeli yapılışı