Kedi Bacağı
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1 yumurta
1 bardak yoğurt
3 kaşık karbonata
½ demet maydanoz
1.5 tatlı kaşığı tuz
alabildiğince un
kızartmak için sıvı yağ
HAZIRLANIŞI
Bütün malzemeleri karıştırıp, hamurdan parçalar koparın. Yemek tabağı büyüklüğünde açıp, kare kare keserek bol kızgın yağa atıp kızartın. Yanında domates, peynir ile servis yapabilirsiniz.
Not Ekşimeye yüz tutmuş yoğurt ve peynirler içine konursa daha lezzetli olacaktır.
Afiyet Olsun !
Figen Güler'e teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Kedi Bacağı tarifi, Kedi Bacağı nasıl hazırlanır, Kedi Bacağı nasıl yapılır, Kedi Bacağı yemek tarifi, Kedi Bacağı yapılışı