Çilek ve Çikolatalı kat kat

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 4

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

8kare milföy hamuru, 250gr bitter çikolata, 1,5bardak kremşanti, süt, çilek




HAZIRLANIŞI

Fırın tepsisini yağlanmış kağıt ile kaplayın, milföy hamurları eşit büyüklükte kareler şeklinde kesin kağıt üzerine serin ve 170derecede 5dk kızartın. Çikolatayı bir kap içinde benmari usulü eritmeye başlayın. Hamurları fırından çıkarıp soğumaya bırakın. Kabardıysa elinizle bastırarak inceltin tekrar yağlı kağıt üzerine serin. Eriyen çikolatayı ılınınca fırça yardımıyla hamurlara sürün hamurları da buzdolabında ½ gün bekletin. Kremşantiyi de hazırlayarak buzdolabında bekletin. İyice katılaşsınlar.
Dolaptan çıkarınca 4adet milföy hamura kremşanti sürün onun da üzerine çilek dilimleri koyun en sona kalan hamurlarla üzerlerini kapatın. Kalan kremayı üzerlerine sürün

Anahtar Kelimeler: Çilek ve Çikolatalı kat kat tarifi, Çilek ve Çikolatalı kat kat nasıl hazırlanır, Çilek ve Çikolatalı kat kat nasıl yapılır, Çilek ve Çikolatalı kat kat yemek tarifi, Çilek ve Çikolatalı kat kat yapılışı