Bombay Fasulye

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Hint Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kase fasulye, 1adet soğan, 1adet kereviz, 1kaşkı salça, sıvıyağ, tuz, şeker, su, 3diş sarımsak




HAZIRLANIŞI

Fasulyeleri akşamdan ıslatıp gündüz haşlayın üzerinde biriken köpüğü ayırın. Soğan ve sarımsağı doğrayıp yağda kavurun, salça katın. Fasulyeyi ve yeteri kadar soğuk suyu ilave edip kaynamaya bırakın. Kerevizi küçük küçük doğrayın, kaynamaya yakın fasulyeye ilave edin. Tuz ve şekerini katarak kısık ateşte pişirin.

Anahtar Kelimeler: Bombay Fasulye tarifi, Bombay Fasulye nasıl hazırlanır, Bombay Fasulye nasıl yapılır, Bombay Fasulye yemek tarifi, Bombay Fasulye yapılışı