Piliç Buğlama

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet derisiz ve kemiksiz tavuk göğsü, 1adet soğan, 3adet domates, 2adet çarliston biber, 5adet mantar, 2adet patates, 1adet defne yaprağı, sıvıyağ, su, tuz, kekik




HAZIRLANIŞI

Sebzeleri halka şeklinde doğrayın. Tavuk etini dilimleyin. Hepsini bir tencere içine alın suyunu, tuzunu, yağını ayarlayın. Defneyaprağını atın ve kısık ateşte pişirin. Sebzeler yumuşamalı. Servise sunarken kekik serpin.

Anahtar Kelimeler: Piliç Buğlama tarifi, Piliç Buğlama nasıl hazırlanır, Piliç Buğlama nasıl yapılır, Piliç Buğlama yemek tarifi, Piliç Buğlama yapılışı