Tavuk İncik

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

6adet tavuk incik, 2adet soğan, 2adet havuç, 2adet patates, sıvıyağ, tuz, su




HAZIRLANIŞI

İncikleri bir tencere içinde 3dk haşlayın ve derilerini yüzün. Sebzeleri doğrayın. Soğan ve havucu kavurun, içine süzdüğünüz incik etlerini ekleyin. Hepsini soteledikten sonra üzerine alabildiğine su katarak kaynamaya bırakın. Üzerinde oluşan köpüğü ayırın. Havuç ve etler yumuşayınca patatesleri ekleyin gerekiyorsa bir miktar daha su katabilirsiniz. Kısık ateşte pişirip dereotuyla süsleyerek servise sunabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: Tavuk İncik tarifi, Tavuk İncik nasıl hazırlanır, Tavuk İncik nasıl yapılır, Tavuk İncik yemek tarifi, Tavuk İncik yapılışı