Bulgur Çorbası
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1bardak ince bulgur, 1adet soğan, 3adet domates, 1adet yeşilbiber, sıvıyağ, et suyu, tuz
HAZIRLANIŞI
Bulguru yıkayın. Et suyunu hazırlayın. Soğanı, biberi doğrayın, domatesleri rendeleyin. Soğanı biberle yağda kavurun ve süzdüğünüz bulguru ekleyin. Bir miktar kavurup et suyunu ilave edin. Kaynayınca domatesi aktarın. Kısık ateşte bulgur yumuşayana kadar pişirin.
Anahtar Kelimeler: Bulgur Çorbası tarifi, Bulgur Çorbası nasıl hazırlanır, Bulgur Çorbası nasıl yapılır, Bulgur Çorbası yemek tarifi, Bulgur Çorbası yapılışı