İmroz usülü kabak

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 kg kabak
250gr un
Tuz
Kızartmalık zeytinyağı




HAZIRLANIŞI

Kabakları cips patates gibi dilimleyin (ince). Sonra yıkayıp tuzlayıp 30dk bekletin.Tekrar suda yıkayıp unlayıp suya batırdıktan sonra (özellikle undan sonra su) mutlaka fritöze kızgın yağa atıp kabakları kızartın. Sonra tarator ile servis yapın.


AFİYET OLSUN !

Costas'a teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: İmroz usülü kabak tarifi, İmroz usülü kabak nasıl hazırlanır, İmroz usülü kabak nasıl yapılır, İmroz usülü kabak yemek tarifi, İmroz usülü kabak yapılışı