Bıldırcın Şiş

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

5 adet bıldırcın
asma yaprağı
Tuz, karabiber

5 Kişilik




HAZIRLANIŞI

Bıldırcınların tüylerini temizleyin. Bıldırcınları ıslak bir bezle iyice sildikten sonra bol suda yıkayın. Gerisinden, karın boşluğuna kadar bıçakla kesin ve içini temizleyin. İyice yıkadıktan sonra, tuzlayın. Bıldırcınları enine ikiye kesip, asma yaprağına sarın ve kapatıp, bağlayın. Hazırladığınız bıldırcanları şişe geçirip ızgarada pişirin ve sıcak olarak servis yapın.

AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Bıldırcın Şiş tarifi, Bıldırcın Şiş nasıl hazırlanır, Bıldırcın Şiş nasıl yapılır, Bıldırcın Şiş yemek tarifi, Bıldırcın Şiş yapılışı