Kayışı Hoşafı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 kilo kuru kayısı
2 litre su
2 su bardağı toz şeker




HAZIRLANIŞI

Toz şeker ve su bir tencerede kaynatılır. Daha önceden yıkanıp ıslatılan kayısılar bu suya atılarak 15 dakika kadar pişirilir. Soğuduktan sonra servis edilir.



AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Kayışı Hoşafı tarifi, Kayışı Hoşafı nasıl hazırlanır, Kayışı Hoşafı nasıl yapılır, Kayışı Hoşafı yemek tarifi, Kayışı Hoşafı yapılışı