Karnabahar Salatası
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
Bir bütün karnabahar
1 bardak zeytinyağı
Yarım limon
1 litre su
Çay kaşığının yarısı kadar hardal
Az tuz
HAZIRLANIŞI
Yıkanıp kökü çıkarılan karnabahar kaynar suda 15-20 dakika kadar haşlanır. Diğer tarafta limon suyu, hardal ve yağ çırpılır. Karnabahar ılındıktan sonra ufak parçalara ayrılır ve hazırlanan sos üzerine dökülür.
AFIYET OLSUN!
Anahtar Kelimeler: Karnabahar Salatası tarifi, Karnabahar Salatası nasıl hazırlanır, Karnabahar Salatası nasıl yapılır, Karnabahar Salatası yemek tarifi, Karnabahar Salatası yapılışı