Üzüm Hoşafı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

Yarım kilo hoşaflık üzüm
2 su bardağı şeker
2 litre su




HAZIRLANIŞI

İyice yıkanıp ayıklanan üzümler kaynamakta olan suya atılır. Yarım saat kadar piştikten sonra üzerine şeker ilave edilir, 5 dakika daha kaynatıldıktan sonra tencerenin altı kapatılır. soğuduktan sonra servis yapılır.





AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Üzüm Hoşafı tarifi, Üzüm Hoşafı nasıl hazırlanır, Üzüm Hoşafı nasıl yapılır, Üzüm Hoşafı yemek tarifi, Üzüm Hoşafı yapılışı