Kabak Sufle

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

150 gr beyaz peynir
2 adet yufka
60 gr margarin
3 adet yumurta
2-3 adet kabak
1/2 kg süt




HAZIRLANIŞI

Yağı bir kapta eritin. Soğuyunca içine yumurta, beyaz peynir ve süt koyun, yufkaları küçük küçük parçalayın, kabağı rendeleyin ve hepsini beraberce karıştırın. Tuz, karabiber ve arzunuza göre dereotu ilave edin. Payreks bir kabı yağlayın ve bu karışımı kaba boşaltın. Üzerine kaşar peyniri rendeleyip, orta hararetli fırında, kırkbeş dakika kadar pişirin.

AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Kabak Sufle tarifi, Kabak Sufle nasıl hazırlanır, Kabak Sufle nasıl yapılır, Kabak Sufle yemek tarifi, Kabak Sufle yapılışı