Pirinçli dondurulmuş meyvalar

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Amerikan Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 su bardağı hafif haşlanmış Amerikan Pirinci
2 adet büyük boy şeftali
100 gr çilek
100 gr vişne
2 adet elma
1 paket kremşanti
1/2 su bardağı süt
1 çay kaşığı tarçın




HAZIRLANIŞI

Önce şeftalilerin kabuklarını soyup küçük küçük doğrayın. Vişne ve çileklerin sap kısımlarını temizleyip iyice yıkayın. Elmaları yıkayıp kabuklarını soymadan içlerini oyup çekirdek kısımlarını temizleyin. Bir kasenin içinde haşlanmış pirinç, süt ve krem şantiyi karıştırıp krema haline getirin. İçine doğramış olduğunuz şeftali, çilek ve vişneleri ekleyip karıştırın. Hazırlamış olduğunuz bu meyve salatasını içleri oyulmuş elmaların içlerine doldurun. Üzerlerine tarçın serpiştirip 1 saat buzdolabında dinlenmeye bırakın. Soğuk olarak servis yapabilirisiniz.




AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Pirinçli dondurulmuş meyvalar tarifi, Pirinçli dondurulmuş meyvalar nasıl hazırlanır, Pirinçli dondurulmuş meyvalar nasıl yapılır, Pirinçli dondurulmuş meyvalar yemek tarifi, Pirinçli dondurulmuş meyvalar yapılışı