Greyfurt Reçeli
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 3
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
3 adet portakal
2.5 kg toz şeker
7 su bardağı su
1 adet greyfrut
2 adet limon
HAZIRLANIŞI
Meyvelerin kabuklarını temizleyin, meyveleri küçük küçük doğrayın. Su ilave edip 24 saat bekletin. Sonra hafif pişirip, yirmidört saat daha bekletin. Şekeri katıp kaynatın (çok koyu olması gerekmez, soğuyunca da koyulacaktır).
AFIYET OLSUN!
Anahtar Kelimeler: Greyfurt Reçeli tarifi, Greyfurt Reçeli nasıl hazırlanır, Greyfurt Reçeli nasıl yapılır, Greyfurt Reçeli yemek tarifi, Greyfurt Reçeli yapılışı