Soya etli sebzeli güveç

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Amerikan Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

500 gr Soya eti (ılık su içinde en az 20 dakika bekletilmiş)
2 adet kuru soğan, ince dilimlenmiş
2 adet mantar, ince dilimlenmiş
1 adet domates, doğranmış
1 adet sivri biber, dilimlenmiş
1 adet havuç, ince dilimlenmiş ve haşlanmış
1 adet kabak, ince dilimlenmiş ve haşlanmış
1,5 yemek kaşığı soya baharı
1 yemek kaşığı soya yağı
2 kahve fincanı kaşar peyniri
1/2 çay kaşığı tuz




HAZIRLANIŞI

Soğan hariç tüm sebzeleri, soya eti, soya baharı ve tuzla birlikte iyice harmanlayıp, güvece alın. En üste soğanları yerleştirin. 1 kaşık soya yağını her tarafına eşit gelecek şekilde güvece dökün. Önceden ısıttığınız fırında 30 dakika 200 °C'de pişirin. Güveci fırından alıp üzerine kaşar rendesini serpiştirin, peynir eriyip kızarıncaya kadar tekrar fırınlayın ve sıcak olarak servis yapın.

AFİYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Soya etli sebzeli güveç tarifi, Soya etli sebzeli güveç nasıl hazırlanır, Soya etli sebzeli güveç nasıl yapılır, Soya etli sebzeli güveç yemek tarifi, Soya etli sebzeli güveç yapılışı