Sebzeli pirinçli krep

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Amerikan Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1,5 su bardağı Amerikan pirinci (haşlanmış)
1 su bardağı kaşar peyniri (rendelenmiş)
Biraz maydanoz, dereotu (kıyılmış)
Yeterli miktarda tuz, karabiber

Krep için
1 su bardağı un
3 yumurta
3/4 su bardağı süt
2 çorba kaşığı soya yağı
Yeterli miktarda tuz




HAZIRLANIŞI

Krebi hazırlamak için unu, yumurtayı, sütü, yağı ve tuzu karıştırın. Teflon tavayı yağlayıp krep hamurundan biraz dökün. Her iki tarafını da pişirdikten sonra haşlanmış pirinci, kaşar peyniri rendesini, dereotunu, bir miktar maydanozu, karabiber ve tuzu karıştırın, bunu krebin ortasına yerleştirin. Rulo halinde sarıp 2 parmak kalınlığında kesin. Bu krep parçalarının üzerine kaşar peyniri, biraz dereotu ve maydanoz serperek 200 dereceye ayarlanmış fırında 10 dakika kadar pişirin.

AFİYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Sebzeli pirinçli krep tarifi, Sebzeli pirinçli krep nasıl hazırlanır, Sebzeli pirinçli krep nasıl yapılır, Sebzeli pirinçli krep yemek tarifi, Sebzeli pirinçli krep yapılışı