Fransız usulü tavuklu omlet
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Fransız Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1 kişi için
1 adet yumurta
2 çorba kaşığı küçük doğranmış tavuk eti
2 çorba kaşığı krema
HAZIRLANIŞI
Küçük bir kapta tereyağı ile tavuk etini bir dakika kadar kavurun. Bir kişilik yumurta güvecine koyun. Üzerine kremayı koyup yumurtayı kırın. Küçük bir kabın içine sıcak su koyup güveci oturtun. Orta ateşli fırında 3 dakika pişirip, çıkarın.
Anahtar Kelimeler: Fransız usulü tavuklu omlet tarifi, Fransız usulü tavuklu omlet nasıl hazırlanır, Fransız usulü tavuklu omlet nasıl yapılır, Fransız usulü tavuklu omlet yemek tarifi, Fransız usulü tavuklu omlet yapılışı