Sahanda Romen Yumurta
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Fransız Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1 kişi için
2 adet yumurta
2 çorba kaşığı rende gravyer veya kaşar peyniri
2 çorba kaşığı tereyağı
az tuz
½ avuç haşlanmış ıspanak
2 adet ançuez filetosu (zar gibi doğranmış)
HAZIRLANIŞI
Yağın yarısı küçük bir kapta kızdırın. İçine ıspanak, tuz ve ançuezi ekleyin ve birkaç dakika kavurun. Bir yumurta sahanına koyun. Kalan yağı bir tavaya koyun kızdırarak yumurtaları kırın.. Peyniri üzerine serpin ve beyazı sertleşirken ıspanağın üzerine koyup servis edin.
Anahtar Kelimeler: Sahanda Romen Yumurta tarifi, Sahanda Romen Yumurta nasıl hazırlanır, Sahanda Romen Yumurta nasıl yapılır, Sahanda Romen Yumurta yemek tarifi, Sahanda Romen Yumurta yapılışı