Zeytinyağlı Havuç
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1/2 kg havuç
1 baş soğan
2 adet yumurta
1/2 demet maydanoz
1 çay bardağı zeytinyağ
HAZIRLANIŞI
Havuçları haşlayın, soğuyunca küp küp doğrayın. Soğanı yağda kavurup, havuçları katın, bir süre beraberce çevrin. Yumurtaları çırpıp üzerine dökün. Yumurtaları pişinceye dek kanştırın. Servis tabağına koyup, maydanozla süsleyin.
AFIYET OLSUN!
Anahtar Kelimeler: Zeytinyağlı Havuç tarifi, Zeytinyağlı Havuç nasıl hazırlanır, Zeytinyağlı Havuç nasıl yapılır, Zeytinyağlı Havuç yemek tarifi, Zeytinyağlı Havuç yapılışı