İspanyol Karidesi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: İspanyol Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 kg karides
2 ince dilimlenmiş soğan
2 su bardağı bira
1 diş sarmısak
1 defne yaprağı
3 adet tane karabiber
2 adet kereviz yaprağı
2 çay kaşığı tuz
1/2 limon




HAZIRLANIŞI

Birayı geniş bir kaba boşalttıktan sonra sarımsak, soğan dilimleri, defne yaprağı, kereviz, biber ve tuzu ekleyin. Yaklaşık 10 dakika kaynatın. Limon ve karidesleri de katarak 12 dakika daha kaynatın. Ateşten alın, ılınmaya bırakın. Kabuklarını soyun ve iyice soğutun.

Anahtar Kelimeler: İspanyol Karidesi tarifi, İspanyol Karidesi nasıl hazırlanır, İspanyol Karidesi nasıl yapılır, İspanyol Karidesi yemek tarifi, İspanyol Karidesi yapılışı