Peynir soslu balık ızgara
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: İspanyol Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg morina yada mersin balığı yada kılıç filetosu
ayçiçek yağı
peynir sosu
3 su bardağı rendelenmiş ekmek kırıntısı
peynir sosu için
200 gr ince kesilmiş kaşar peyniri
2 çay kaşığı hardal
2 çay kaşığı acısız kırmızı biber
4 çay kaşığı acılı sos
1 su bardağı bira
HAZIRLANIŞI
Sos malzemelerini bir tencerede peynir eriyene kadar karıştırarak pişirin. Balık filetolarını küçük parçalara ayırın. Her iki tarafına da yağ sürün. Ekmek kırıntılarına bulayın. 15 dakika ızgarada pişirin. Peynir sosu ile birlikte servis yapın.
Anahtar Kelimeler: Peynir soslu balık ızgara tarifi, Peynir soslu balık ızgara nasıl hazırlanır, Peynir soslu balık ızgara nasıl yapılır, Peynir soslu balık ızgara yemek tarifi, Peynir soslu balık ızgara yapılışı