Muzlu pandispanya
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Amerikan Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
6 kişilik
6 adet muz
250 ml süt
20 gr toz şeker
1/2 paket vanilyalı puding
1 adet hazır pandispanya keki
3 yemek kaşığı badem
2 paket bitter çikolata
125 ml kremşanti
HAZIRLANIŞI
4 yemeke kaşığı sütü, şeker ve pudinle karıştırın. Kalan sütü kaynatın, ateşten indirin ve pudingli karışımı çırpma teli yardımıyla süte karıştırın. Karıştırarak biraz kaynatın ve soğumaya bırakın. Pandispanya kekinden 6 adet muz biçiminde parçalar kesin. Bunun için muzları kekin üzerine koyarak işaretleyebilirsiniz. Bademleri yağsız tavada pembeleştirin. Kremşantiyi katılaşana kadar çırpın ve pudinge yedirin. Bu karışımı sonra kestiğiniz pandispanyalara bölüştürün. Çikolatayı eritin. Muzları soyup pudingli kekin üzerine yerleştirin ve erimiş çikolatayı da üzerlerine bölüştürün. Bademleri serpin.