Tart Hamuru

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

250 gr un
1 adet yumurta
125 gr margarin
1 limonun rendesi
75 gr pudra şekeri
1 tatlı kaşığı kabartma tozu




HAZIRLANIŞI

Un, kabartma tozu ve şekeri eleyip ortalarına yumurta, limon rendesi ve margarini koyun. Biraz yoğurup, 1-2- iki saat kadar üstü kapalı olarak buzdolabında dinlendirin. Bir tepsiyi yağlayıp kızgın fırında pişirin. Üzerine marmelat, fındık veya ayva rendesi koyabilirsiniz.

AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Tart Hamuru tarifi, Tart Hamuru nasıl hazırlanır, Tart Hamuru nasıl yapılır, Tart Hamuru yemek tarifi, Tart Hamuru yapılışı