Kaymaklı Börek

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 kilo yufka
1/2 kg yoğurt
4 adet yumurta
sıvı yağ
tuz




HAZIRLANIŞI

Yoğurt, yumurtalar, bir miktar sıvı yağ ve tuz bir kap içerisinde karıştırılır. Daha sonra yağlanmış tepsiye yufkalar büzüştürülerek yerleştirilir. Yufkaların üzerine hazırlanan karışım dökülür ve heryerine iyice sürülür ve fırında üzeri kızana kadar pişirilir.

AFIYET OLSUN!

Nurhan Tabanoğlu' na teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Kaymaklı Börek tarifi, Kaymaklı Börek nasıl hazırlanır, Kaymaklı Börek nasıl yapılır, Kaymaklı Börek yemek tarifi, Kaymaklı Börek yapılışı