Kuzu Söğüş

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 baş soğan
1 adet havuç
1 kg kuzu budu
16 su bardağı su
1 demet maydanoz
1 diş sarmısak




HAZIRLANIŞI

Büyükçe bir tencereye 16 su bardağı su, kabuğunu soyduğunuz soğan, üstünü kazıyıp temizlediğiniz havuç, yıkayıp temizlediğiniz maydanoz, 1 diş sarmısak ve kuzu budunu koyup ateşe oturtun. Karışımı 1-1.5 saat kadar haşlayın. Daha sonra eti tencereden alıp bıçakla dilimledikten sonra servis yapın.

AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Kuzu Söğüş tarifi, Kuzu Söğüş nasıl hazırlanır, Kuzu Söğüş nasıl yapılır, Kuzu Söğüş yemek tarifi, Kuzu Söğüş yapılışı