Peynirli Kanepe
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
225 gr beyaz peynir
2 adet limonun suyu
6 dilim francala ekmeği
1/4 su bardağı zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
Peyniri tuzundan arınması için 30-40 dakika bol suda bekletin. Sonra suyunu süzün ve çatal yardımıyla ezin. Zeytinyağ ve limon suyunu yavaş yavaş ilave ederek, peynire iyice yedirin. Ekmeklerin sert kenarlarını kesip çıkarın, her bir dilimi dört eşit parçaya bölün ve peynirli karışımı dilimlerin üzerine sürün. Servis tabağına dizip servis yapın.
AFIYET OLSUN!
Anahtar Kelimeler: Peynirli Kanepe tarifi, Peynirli Kanepe nasıl hazırlanır, Peynirli Kanepe nasıl yapılır, Peynirli Kanepe yemek tarifi, Peynirli Kanepe yapılışı