Keşkül
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1.5 kg süt
250 gr krem şanti
2 paket vanilyalı muhallebi
150 gr fındık rendesi
150 gr hindistan cevizi rendesi
100 gr şam fıstık rendesi
HAZIRLANIŞI
Süte, hazır paket muhallebileri katıp kanştırarak pişirin. İçine biraz hindistan cevizi, biraz fındık rendesi ilave edip ılınıncaya kadar bekletin. Krem şantiyi katıp soğutun. Fındık, hindistan cevizi ve fıstık rendesi ile süsleyip, servis yapın.
AFIYET OLSUN!
Anahtar Kelimeler: Keşkül tarifi, Keşkül nasıl hazırlanır, Keşkül nasıl yapılır, Keşkül yemek tarifi, Keşkül yapılışı