Lor Peynirli Armut Sufle

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 kg armut
margarin (ya da tereyağ)
2 çorba kaşığı limon suyu
200 gr lor peyniri
1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi
1 su bardağı şeker
2 adet yumurta




HAZIRLANIŞI

Armutların kabuklarını soyun, dilimleyip içlerini temizleyin ve üzerlerine limon suyu gezdirin. Diğer yanda yumurtaları, lor ve şekerle kanştınn. Bir tepsiyi yağlayıp, armutları bunun içerisine kiremit dizer gibi dizin ve üzerlerine hazırlanan karşımı dökün. Orta sıcaklıktaki firında yirırubeş dakika pişirin.

AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Lor Peynirli Armut Sufle tarifi, Lor Peynirli Armut Sufle nasıl hazırlanır, Lor Peynirli Armut Sufle nasıl yapılır, Lor Peynirli Armut Sufle yemek tarifi, Lor Peynirli Armut Sufle yapılışı