Beşamel Soslu Patates

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

3 ORTA BOY HAŞLANMIŞ PATATES
YARIM KİLO MANTAR
1,5 BARDAK SÜT
2 ÇORBA KAŞIĞI UN
YAĞ
TUZ
KARABİBER
KAŞAR




HAZIRLANIŞI

MANTARLARI DOĞRAYIP BİRAZ YAĞLA KAVURUP KENDİ SULARINI ÇEKİNCEYE KADAR PİŞİRİYORUZ KÜP ŞEKLİNDE DOĞRADIĞIMIZ PATATESLERİDE MANTARLARLA BİRLİKTE 2-3 DAKİKA KARIŞTIRARAK OCAKTAN ALIYORUZ.AYRI BİR YERDE BEŞAMEL SOSU HAZIRLIYORUZ.MANTAR VE PATATESLİ KARIŞIMI BORCAMA DÖKÜP ÜZERİNE BEŞAMAL SOSU KOYUP ÜSTÜNÜ RENDELENMİŞ KAŞARLA KAPLIYORUZ.ÖNCEDEN ISITTIĞIMIZ FIRINDA ÜSTÜ KIZARANA KADAR PİŞİRİYORUZ.

AFİYET OLSUN!

Sibelgorgu 'ye teşekkür ederiz

Anahtar Kelimeler: Beşamel Soslu Patates tarifi, Beşamel Soslu Patates nasıl hazırlanır, Beşamel Soslu Patates nasıl yapılır, Beşamel Soslu Patates yemek tarifi, Beşamel Soslu Patates yapılışı