Hindi Eti Terbiyesi
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
100 gr SİRKE
lüU gr ZEYTİNYAĞ
100 gr PORTAKAL SUYU
1 kahve kaşığı HARDAL
1 kahve kaşığı KETÇAP
1 kahve kaşığı PUL BİBER
1 kahve kaşığı KEKİK
HAZIRLANIŞI
- Etleri harmanlayıp 18 - 24 saat süreyle buz dolabında bırakın.
- Olduğu gibi ızgarada pişirin ve piştikten sonra tuzunu ayarlayın.
AFIYET OLSUN!
Prof. Dr. Aytuğ Akkor 'a teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Hindi Eti Terbiyesi tarifi, Hindi Eti Terbiyesi nasıl hazırlanır, Hindi Eti Terbiyesi nasıl yapılır, Hindi Eti Terbiyesi yemek tarifi, Hindi Eti Terbiyesi yapılışı