Hindi Eti Terbiyesi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

100 gr SİRKE
lüU gr ZEYTİNYAĞ
100 gr PORTAKAL SUYU
1 kahve kaşığı HARDAL
1 kahve kaşığı KETÇAP
1 kahve kaşığı PUL BİBER
1 kahve kaşığı KEKİK




HAZIRLANIŞI

- Etleri harmanlayıp 18 - 24 saat süreyle buz dolabında bırakın.
- Olduğu gibi ızgarada pişirin ve piştikten sonra tuzunu ayarlayın.

AFIYET OLSUN!

Prof. Dr. Aytuğ Akkor 'a teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Hindi Eti Terbiyesi tarifi, Hindi Eti Terbiyesi nasıl hazırlanır, Hindi Eti Terbiyesi nasıl yapılır, Hindi Eti Terbiyesi yemek tarifi, Hindi Eti Terbiyesi yapılışı