Karnıbahar Kızarma
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1 adet orta boy karnıbahar
125 gr un
250 gr soda
100 gr kaşar rendesi
2 adet yumurta
tuz
karabiber
HAZIRLANIŞI
Un,soda, yumurta ve kaşar rendesi karıştırılır. Haşlanmış ve demetler halinde ayrılmış karnıbaharları bu karışıma bulayıp kızartınız ve sarımsaklı yoğurt ile servis yapınız. Üzerine pul biber de iyi olur.
AFIYET OLSUN!
Prof. Dr. Aytuğ Akkor 'a teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Karnıbahar Kızarma tarifi, Karnıbahar Kızarma nasıl hazırlanır, Karnıbahar Kızarma nasıl yapılır, Karnıbahar Kızarma yemek tarifi, Karnıbahar Kızarma yapılışı