Limonlu Tavuk
ZORLUK DERECESİ: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
4 adet tavuk göğüs
2 adet limon
soğan
200 gr krema
kaşar peyniri
kırmızı biber
HAZIRLANIŞI
4 adet tavuk göğus biftek teflon tavada pişirilir. Diğer tarafta 2 limonun kabuğu rendelenir. Soğan küçük küçük kesilir. Margarinle soğanlar kavrulur, limon kabukları ilave edilir, biraz daha çevrilir. İçine 200 gr krema ilave edilip, 5 dk pişirilir. Tavuk biftekleri borcama konup üstune sos dökülür. En üstüne de kaşar peyniri ve kırmızı biber konup fırında ustleri kızartılıp afiyetle yenir.
AFIYET OLSUN!
Neşe DUYAL' a teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Limonlu Tavuk tarifi, Limonlu Tavuk nasıl hazırlanır, Limonlu Tavuk nasıl yapılır, Limonlu Tavuk yemek tarifi, Limonlu Tavuk yapılışı