Piliç Kievski
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Fransız Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
Piliç göğüs
kaşar peyniri
domates
mantar
dana jambon
tereyağ
tuz
karabiber
kimyon
galete unu
sıvı yağ
yumurta
HAZIRLANIŞI
Dövülmüş piliç göğsünün içine rendelenmiş kaşar,inçe doğranmış domates,mantar,dana janbon ve tereyağ konularak,rulo şeklinde darılıp,tuz,karabiber ve kimyona marine edilir.Çırpılmış yumurtaya batırılıp,galete edilir.Kızgın olmayan yağda normal ateşte pişirilir.Sebze garnisiyle birlikte servis yapılır.
AFIYET OLSUN!
Sedat Yağcı' ya teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Piliç Kievski tarifi, Piliç Kievski nasıl hazırlanır, Piliç Kievski nasıl yapılır, Piliç Kievski yemek tarifi, Piliç Kievski yapılışı