Çin Tatlisi
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 3
MUTFAK: Çin Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1 bardak un
1 bardak nişasta
1 kaşık pakmaya
2 adet muz
1 bardak su
HAZIRLANIŞI
Un nişasta ve pakmayayı bir kabın içinde su ile karıştırın. Muzları parmak kalınlığında kesin.
Kestiğiniz muzları bulamaca batırın. Kızgın yağda 30sn kadar kızartın.Üstüne bal dökün.
İsteğe göre üzerine fıstık veya ceviz serpin.
AFIYET OLSUN!
Emel Severge' ye teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Çin Tatlisi tarifi, Çin Tatlisi nasıl hazırlanır, Çin Tatlisi nasıl yapılır, Çin Tatlisi yemek tarifi, Çin Tatlisi yapılışı