Erkan Usta'dan Kuzu Kavurma
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
100 gr. Kuzu Eti ( kavurmalık kuzu koldan kuşbaşı)
3 Adet Limon, kabukları soyulmuş ve kuşbaşı doğranmış
1 Adet orta boy soğan
1 Yemek kaşığı Kuru Nane
1 Yemek kaşığı Kekik
2 Yemek kaşığı Sıvı Yağ
tuz, biber
HAZIRLANIŞI
Yağı tavada kızdırın. İçine ince doğranmış soğanı koyup hafif ateşte pembeleştirmeden biraz çevirin. İçine eti ekleyip kavurun. Suyunu salıp tekrar çekince limonları ekleyim. Bir dakika daha pişirip kekik, nane, tuz ve biberini ekleyin.Yanında patates kızartması veya pilavla servis edin.
AFIYET OLSUN!
Erkan Çetin' e teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Erkan Usta'dan Kuzu Kavurma tarifi, Erkan Usta'dan Kuzu Kavurma nasıl hazırlanır, Erkan Usta'dan Kuzu Kavurma nasıl yapılır, Erkan Usta'dan Kuzu Kavurma yemek tarifi, Erkan Usta'dan Kuzu Kavurma yapılışı