Yumurtali Taze Fasulye

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 çay bardağı sıvı yağ
500 gr. yeşil fasulye
1 yumurta
1 soğan
tuz
karabiber




HAZIRLANIŞI

Fasulyeler ayıklanıp, kareler halinde doğranır. Tencereye sıvı yağ konur ve soğan kavrulur. Soğanların rengi değişince 1 yumurta bunun içine kırılır. Karıştırılarak pişirilir. Üzerine doğranmış fasulyeler eklenir. Fasulyeler sararana kadar karıştırılır. Tuz ve karabiberi eklenir. En son olarak 1 su bardaği su eklenir ve kısık ateşte pişmeye bırakılırin

AFIYET OLSUN!

Duygu Maviş' e teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Yumurtali Taze Fasulye tarifi, Yumurtali Taze Fasulye nasıl hazırlanır, Yumurtali Taze Fasulye nasıl yapılır, Yumurtali Taze Fasulye yemek tarifi, Yumurtali Taze Fasulye yapılışı