Yumurtali Taze Fasulye
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1 çay bardağı sıvı yağ
500 gr. yeşil fasulye
1 yumurta
1 soğan
tuz
karabiber
HAZIRLANIŞI
Fasulyeler ayıklanıp, kareler halinde doğranır. Tencereye sıvı yağ konur ve soğan kavrulur. Soğanların rengi değişince 1 yumurta bunun içine kırılır. Karıştırılarak pişirilir. Üzerine doğranmış fasulyeler eklenir. Fasulyeler sararana kadar karıştırılır. Tuz ve karabiberi eklenir. En son olarak 1 su bardaği su eklenir ve kısık ateşte pişmeye bırakılırin
AFIYET OLSUN!
Duygu Maviş' e teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Yumurtali Taze Fasulye tarifi, Yumurtali Taze Fasulye nasıl hazırlanır, Yumurtali Taze Fasulye nasıl yapılır, Yumurtali Taze Fasulye yemek tarifi, Yumurtali Taze Fasulye yapılışı