Patomen

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

MALZEMESİ

Patates
Yumurta
Ayçicek yağı




HAZIRLANIŞI

Patatesler kubik olarak doğranır. Patatesler yağda kızartılır. Sonra yag süzülür. Yumurtalar önceden cırpılır. Sonra patatesin üzerine dökülür. Bir dakika daha pişirilir ve servise hazır olur.

AFIYET OLSUN!

Alper Karatatlı' ya teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Patomen tarifi, Patomen nasıl hazırlanır, Patomen nasıl yapılır, Patomen yemek tarifi, Patomen yapılışı