İncir Tatlısı - I

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 paket kuru incir
ceviz
süt
şeker




HAZIRLANIŞI

İncirlerin sap kısımlarını kopartın ve başparmağınızla içlerini oyun. Ceviz ve şekeri havanda dövüp, incirin oyuğuna doldurun. Incirler tepsiye dizip, üzerilerini kaplayacak kadar süt dökün. Bir avuç kadar şeker serpip, kısık ateşte pişirin. Arzu ederseniz üzerine kaymak koyup servis yapabilirsiniz.

AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: İncir Tatlısı - I tarifi, İncir Tatlısı - I nasıl hazırlanır, İncir Tatlısı - I nasıl yapılır, İncir Tatlısı - I yemek tarifi, İncir Tatlısı - I yapılışı