Yogurtlu Havuç

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1/2 kg havuç
250 gr yoğurt
2 diş sarımsak
bir çay bardağı ayçiçek yağı
tuz




HAZIRLANIŞI

Havuçları rendeleyin. Ayçiçek yağı ile ölünceye kadar kavurun, soğumaya bırakın. Bu arada yoğurt sarımsak ve tuzu karıştırın havuçlar soğuyunca yoğurtla karıştırıp servis tabağına alın. (Çok iyi rakı mezesidir)

AFIYET OLSUN!

Ebru Obut' a teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Yogurtlu Havuç tarifi, Yogurtlu Havuç nasıl hazırlanır, Yogurtlu Havuç nasıl yapılır, Yogurtlu Havuç yemek tarifi, Yogurtlu Havuç yapılışı