Soganli Patates Kizartmasi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1/2 KİLO PATATES
2-3 BAŞ ORTA BOY SOĞAN
MAYDANOZ
TUZ
KIZARTMA YAĞI




HAZIRLANIŞI

Patatesler küçük küpler halinde doğranarak kızartılır. Başka bir kapta ,halka halka doğranmış soğanlar tuzla ovulur. Patatesler ve kıyılmış maydanoz eklenir.Sıcak olarak ve et yemeklerinin yanında yenilmesi tavsiye edilir.

AFIYET OLSUN!

ÖZLEM ŞAMLI' a teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Soganli Patates Kizartmasi tarifi, Soganli Patates Kizartmasi nasıl hazırlanır, Soganli Patates Kizartmasi nasıl yapılır, Soganli Patates Kizartmasi yemek tarifi, Soganli Patates Kizartmasi yapılışı