Sarmisakli ekmek
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: İtalyan Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1 adet tas firinda pismis ekmek(Francala)
150 gr tereyagi
3-4 dis sarimsak
yarim demet taze maydanoz
HAZIRLANIŞI
Eritilmis tereyagini ve dovulmus sarimsaklari bir kabin icinde karistirin, ve buna dogranmis maydanozu ekleyin.Ekmekleri 3 cm araliklarla kesin, ekmeklerin altina ve ustune bu karisimdan surun ve bir firin tepsisine dizin 150 derecede 5 dakika altini yine ayni derecede 2 dakika ustunu kizartin, ve sicak olarak servis yapin
AFIYET OLSUN!
Belkis Karaman'a teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Sarmisakli ekmek tarifi, Sarmisakli ekmek nasıl hazırlanır, Sarmisakli ekmek nasıl yapılır, Sarmisakli ekmek yemek tarifi, Sarmisakli ekmek yapılışı