Sarmisakli ekmek

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: İtalyan Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 adet tas firinda pismis ekmek(Francala)
150 gr tereyagi
3-4 dis sarimsak
yarim demet taze maydanoz




HAZIRLANIŞI

Eritilmis tereyagini ve dovulmus sarimsaklari bir kabin icinde karistirin, ve buna dogranmis maydanozu ekleyin.Ekmekleri 3 cm araliklarla kesin, ekmeklerin altina ve ustune bu karisimdan surun ve bir firin tepsisine dizin 150 derecede 5 dakika altini yine ayni derecede 2 dakika ustunu kizartin, ve sicak olarak servis yapin


AFIYET OLSUN!

Belkis Karaman'a teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Sarmisakli ekmek tarifi, Sarmisakli ekmek nasıl hazırlanır, Sarmisakli ekmek nasıl yapılır, Sarmisakli ekmek yemek tarifi, Sarmisakli ekmek yapılışı