Ton balikli sandviç
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
Bir ekmegin yarısı
100 gr ton balığı
İsteğe göre biraz kıvırcık
Tuz
HAZIRLANIŞI
Ekmeği içi açılacak şekilde kesin. 100 gr ton balığını ekmeğin içine koyun.Sonra kıvırcıklarıda ton balıklarıyla karıştırarak yada ton balığının üzerine koyarak,ekmeğin ağzını açılmaması için sıkın ve yiyin.
AFIYET OLSUN!
Tuğçe Özdemir'e teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Ton balikli sandviç tarifi, Ton balikli sandviç nasıl hazırlanır, Ton balikli sandviç nasıl yapılır, Ton balikli sandviç yemek tarifi, Ton balikli sandviç yapılışı