Uluborlu banagi
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
4 ADET PİDE
2 KG. KEMİKLİ KUZU ETİ
TUZ
KARABİBER
2 LT. SU
HAZIRLANIŞI
Önce su ile eti haşlayın. Yeteri kadar tuz ilave ettikten sonra, ayrı bir tabağa, pideleri küçük kareler şeklinde kesin.Sonra haşlanan eti ve suyunu, tabaktaki kesilmiş pideler üzerine güzelce yayın.
AFIYET OLSUN!
Serkan İYİPİŞİRİR'e teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Uluborlu banagi tarifi, Uluborlu banagi nasıl hazırlanır, Uluborlu banagi nasıl yapılır, Uluborlu banagi yemek tarifi, Uluborlu banagi yapılışı