Sarapli mantarli tavuk

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

4 Adet Yarım Tavuk Goğüs (Kemikli)
250gr Mantar
1 Bardak Sek Beyaz Şarap
1 Kase Doğranmış Maydonoz
Kekik
Biber
Tuz




HAZIRLANIŞI

1.Fırına dayanıklı cam bir kab'ın dibine tavuk parçalarını dizin

2.Tavuğün etrafına mantarları serpiştirin

3.Üzerine 1 bardak şarap dökün, maydonoz, kekik, tuz, biber ilave edin

4.Önceden ısıtılmış sıcak fırında 45-50 dakkika pişirin

Not Porsiyon başına yaklaşık 160 kaloridir.

AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Sarapli mantarli tavuk tarifi, Sarapli mantarli tavuk nasıl hazırlanır, Sarapli mantarli tavuk nasıl yapılır, Sarapli mantarli tavuk yemek tarifi, Sarapli mantarli tavuk yapılışı