Hardalli tavuk

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

4 adet tavuk fileto
4 çorba kaşık taneli hardal
Galeta Unu
Tuz




HAZIRLANIŞI

1.Tavuk filetolarının her iki tarafına hardalı sürün

2.Galeta ununa batırın

3.Bir tavada kızgın yağda orta ateşte kızartın

4.Zevkinize göre tuz ilave edin

Sıcak olarak servis yapın.

AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Hardalli tavuk tarifi, Hardalli tavuk nasıl hazırlanır, Hardalli tavuk nasıl yapılır, Hardalli tavuk yemek tarifi, Hardalli tavuk yapılışı