Fırında Enginarlı Tavuk
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
6 adet enginar
kaşar peyniri rendesi
1 adet tavuk
beşamel sos
HAZIRLANIŞI
Enginarları suda , tavuk, tuz ve karabiberle haşlayın, kemiklerinden ayırıp, didin. Enginarların çanaklarına tavukları yerleştirin ve üzerine hazırladığınız beşamel sosu dökün. Üstüne kaşar peyniri rendesi serpin. Yarım saat kadar pırında pişirip, kaşarlar iyice eridiğinde servis yapın.
AFIYET OLSUN!
Anahtar Kelimeler: Fırında Enginarlı Tavuk tarifi, Fırında Enginarlı Tavuk nasıl hazırlanır, Fırında Enginarlı Tavuk nasıl yapılır, Fırında Enginarlı Tavuk yemek tarifi, Fırında Enginarlı Tavuk yapılışı