Tavuk Kaserol
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 3
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
3.5 su bardağı tavuk göğsü, ince doğranmış
1/2 su bardağı kereviz sapı, ince kıyılmış
1/2 su bardağı doğranmış soğan
1 su bardağı salata sosu
1/2 su bardağı kaşar peyniri rendesi
4 adet yumurta, katı pişirilmiş
1 çorba kaşığı limon suyu
1 su bardağı badem , kabuklan soyulmuş ve kavrulmuş
1 su bardağı patates cipsi, ufalanmış
HAZIRLANIŞI
Cipslerin yarısını dikdörtgen şeklinde payreks bir kaba boşaltın. Tüm malzemeyi karıştırıp, cipslerin üzerine dökün. Cipslerin diğer yansı da kanşımın üzerine serpiştirin. Fırında harlı ateşte 20-25 dakika kadar pişirip, sıcak servis yapın.
AFIYET OLSUN!
Anahtar Kelimeler: Tavuk Kaserol tarifi, Tavuk Kaserol nasıl hazırlanır, Tavuk Kaserol nasıl yapılır, Tavuk Kaserol yemek tarifi, Tavuk Kaserol yapılışı