Yoğurtlu sos
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1 ADET KIRMIZI SOĞAN,
6-7 ADET BİBER TURŞUSU,
2 KAŞIK ZEYTİNYAĞI,
YETERİ KADAR YOĞURT,
BİR MİKTAR KIYILMIŞ MAYDANOZ
HAZIRLANIŞI
SOĞAN VE BİBER TURŞULARI KIYILIR, MAYDANOZ, YOĞURT VE ZEYTİNYAĞI İLE KARIŞTIRILIR. ÖZELLİKLE HAŞLANMIŞ VE KIZARMIŞ KABAK İÇİN İDEALDİR.
AFIYET OLSUN!
NURAY CANDAŞ'a teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Yoğurtlu sos tarifi, Yoğurtlu sos nasıl hazırlanır, Yoğurtlu sos nasıl yapılır, Yoğurtlu sos yemek tarifi, Yoğurtlu sos yapılışı