Yoğurtlu patlıcan ezmesi
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
5 ADET PATLICAN
250 GR. YOĞURT
SARIMSAK
TUZ
KIRMIZI BİBER
HAZIRLANIŞI
PATLICANLARI KÖZLEYİP KABUKLARINI SOYDUKTAN SONRA İNCE İNCE KIYIYORUZ. DAHA SONRA SARIMSAKLI YOĞURDU HAZIRLAYIP SERVİS TABAĞINA ALDIĞIMIZ PATLICANLARLA KARIŞTIRIYORUZ. ÜZERİNE ŞEKİL VEREREK KIRMIZI BİBERLERİ SERPİYORUZ. SERVİSE HAZIRDIR. (ÇOK İYİ RAKI MEZESİDİR.)
AFIYET OLSUN!
TUĞBA BAYRAMOĞLU'na teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Yoğurtlu patlıcan ezmesi tarifi, Yoğurtlu patlıcan ezmesi nasıl hazırlanır, Yoğurtlu patlıcan ezmesi nasıl yapılır, Yoğurtlu patlıcan ezmesi yemek tarifi, Yoğurtlu patlıcan ezmesi yapılışı